Biar penonton hukum dan nilai, drama kontoversi Zul Ariffin mungkin ditayangkan tahun ini

Tidak kisah akan kecaman dan kutukan daripada penonton, pengarah drama Perempuan Itu yang terpalit kontoversi akibat babak seksual mengatakan drama tersebut bakal disiarkan tahun ini.

Pengarah dan pelakon, Erma Fatima enggan mengambil pusing dengan tindakan segelintir netizen yang masih mengecamnya gara-gara babak panas dalam drama terbaru terbitannya, Mac lalu.

Mahu netizen nilai dahulu

Kata Erma, buat masa ini dia tidak perlu tampil mempertahankan atau menjelaskan apa-apa berkenaan isu terbabit, sebaliknya menyerahkan kepada netizen untuk membuat penilaian sendiri apabila drama itu ditayangkan nanti.

“Buat masa ini, saya tidak perlu mempertahankan apa-apa. Biarlah orang tengok dulu dan terserah kepada mereka untuk menilai.

“Netizen sekarang akan tetap dan masih bercakap tentang apa yang mereka lihat. Kalau bersuara, saya ibarat menegakkan benang yang basah.

“Jadi, biarlah mereka menghukum dan menilainya nanti. Nak kutuk atau apa, terserah kepada mereka,” katanya kepada Utusan Malaysia.

Drama bakal disiarkan tahun ini

Menjawab tentang tarikh penayangan drama itu, Erma memaklumkan, dia belum mendapat kepastian mengenai perkara itu memandangkan ia masih dalam proses suntingan.

Ads by Kiosked
“Drama itu tetap akan dikeluarkan tahun ini, insya-Allah. Tidak ada isu pun untuk ia ditayangkan.

“Saya tidak dapat pastikan bila kerana belum ada tarikh khusus. Insya-Allah, dalam tahun ini juga ditayangkan,” ujarnya.

Baca Juga: Adegan panas seperti filem dewasa, Zul Ariffin dikecam

Baca Juga: “Itu gambar ubat aku”-Aliff Syukri bodohkan satu Malaysia!