Azri akui hubungan dengan Dr Azra dah renggang, mungkin tak jadi kahwin

Sebelum ini, pelakon Azri Iskandar mendedahkan perancangan untuk memperisterikan pilihan hati, Dr Azra akan diteruskan pada hujung tahun ini.

Terbaru, Azri berkata dia masih belum mendapat ‘green light’ untuk mendedahkan siapa Dr Azra sebenarnya.

Menurut Azri, wanita tersebut memang wujud dan dia tidak membuat cerita mengenai hal tersebut.

Pasal hal itu belum boleh reveal lagi sebab belum dapat green light. Tak dapat green light daripada pihak sana. Dia memang ada. Kawan-kawan Aswara kenal dia. Saya bukan mereka-reka. Dia buat diploma dekat Aswara. Ijazah sampai PHD dekat Amerika.

Komen abang reka cerita itu ada buruk dan baik. Bagi pihak peminat saya, mereka rasa terganggu juga. Pihak keluarga pun sama. Anak-anak dan bekas isteri saya tak suka.

Kalau kita tengok Ellie Suriati komen tentang isu itu dan dia anggap scammer. Dari satu sudut, dia selamat la orang tak kenal dia siapa. Saya jadi mangsa. Itulah saya terima sebagai satu ujian.

Tambah Azri, dia sudah lama tidak berjumpa dengan kekasih hatinya itu disebabkan jadual kerja wanita tersebut yang terlalu padat.

Kebetulan saya dah lama tak jumpa dia. Anak-anak okay. Kami masih berhubung tanya khabar sekali sekala. Ellie suruh cari orang lain lain.

Disoal mengenai perancangan untuk ke fasa seterusnya, Azri berkata ‘tengok dahulu keadaan macam mana’.

Kita tengok dulu keadaan mcm mana, saya dengan dia dah renggang. Saya nak betulkan keadaan dulu. Mungkin ada potensi. Saya tak bergaduh dengn dia.

Kami baik cuma renggang sebab dah jarang jumpa. 4 kali saya dating dengan dia. Dia tinggal dekat Ara Damansara. Dia bukan tak nak jumpa, dia sibuk buat job di luar kawasan.

Dalam masa sama dia berlatih muay Thai untuk berlakon. Jadi anda boleh tengok dan jumpa dia masa pelancaran nanti.

Azri ditemui di Tayangan Filem Kutukan Sembilan Setan di Starling Mall, semalam.

Baca juga: Neelofa dah buka niqab? Terkejut netizen tengok Neelofa kongsi gambar ini…