Kemunculan Tandatangan Tun Mahathir Dalam Siri Drama Netflix Curi Perhatian Netizen

Netflix merupakan laman penstiman kegemaran ramai untuk ‘binge watch’ drama, filem, dan juga dokumentari. Tidak dapat dinafikan, konten yang disajikan Netflix kepada penggunanya akan menghiburkan para pengguna.

Terbaharu, jadi buah mulut netizen apabila melihat kemunculan tandatangan Tun Mahathir sebagai Perdana Menteri Malaysia dalam sebuah siri drama sejarah The Crown.

Bukan itu sahaja, para netizen juga berasa terkejut akan ‘details’ yang ditunjukkan dalam siri tersebut. Malah, ada juga yang berharap sejarah seperti ‘The Dawn Raid’ dan kempen ‘Buy British Last’ turut akan muncul dalam siri tersebut.

Untuk pengetahuan anda, The Crown ialah sebuah drama sejarah melalui siri televisyen mengenai pemerintahan Ratu Elizabeth II. Ketika ini, The Crown baru sahaja tamat siri keempat dan ramai sudah menantikan siri kelima ditayangkan.

Bagi anda yang menonton, adakah anda perasan akan ‘small details’ seperti tandatangan Tun Mahathir ini dalam drama bersiri The Crown ini? Jika belum menonton, mari kita sama-sama menontonnya.

sumber: https://www.thevocket.com/kemunculan-tandatangan-tun-mahathir-dalam-siri-drama-netflix-curi-perhatian-netizen/