Ketua Pemuda Pas dikecam hebat letak video “seksi” di malam 27 Ramadan

Facebook Ketua Pemuda Pas harini ini dikecam hebat oleh netizen gara-gara memuat naik satu video yang bertemakan lagu “AKU PN”.

Video tersebut dikecam hebat oleh warganet kerana ada satu sosok tubuh wanita yang tidak menutup aurat yang agak “menggoda” penampilanya.

Antara komen yang sempat dimuatnaik di FB Ketua Pemuda Pas itu adalah daripada pemuda bernama Fuad Othman yang menulis:-

“Dulu waktu jadi Pembangkang, minta pramugari tutup aurat. Sekarang dh jadi kerajaan, iklan tak tutup aurat pun masuk sekali. Itulah kalau nk kenal geng2 penunggang agama ni spt mana yg Almarhum Syeikh Said Ramadhan Al-Buthi nukilkan;

“Dalil mereka berubah2 bukan sebab dalil tersebut belum ada atau belum jumpa, dalil tersebut sudah tersedia ada cuma yg bezanya adalah cita2 dan kepentingan politik mereka sahaja”

Harap2 walaun boleh bukak mata sikit.mainan agama banyak sgt dh dimainkan hanya utk laba politik. Org bawah tak nampak lagi sampaikan hud2 takiri pun ckp arak ni hak Allah pada agama lain.

Dalil mana dia pakai pun taktau. Mau kalau Dr Mujahid bagi statement cmtu maka berhimpun la walaun kt padang merbok dgn slogan islam terancam”

Video boleh dilihat di FB Ir.Ts. Khairil Nizam