Lepas balik kursus kononya nak buat suprise dekat isteri sekali belek telefon tak ada seurat benang pun

Lepas balik kursus kononya nak buat suprise dekat isteri sekali belek telefon tak ada seurat benang pun dengan student rupanya isteri bermain kayu tiga.

Menurut Viva Bandung, polis yang bernama Alvian Hidayat balik ke rumahnya dengan niat untuk buat ‘surprise‘ kepada isterinya setelah lama berjauhan disebabkan latihan kursus yang dijalaninya.

Namun, isterinya, Karina Dinda Lestari yang juga merupakan seorang doktor masih tiada ketika dia tiba di rumah.

Disebabkan itu, dia ambil keputusan untuk tunggu kepulangan isterinya. Alangkah terkejutnya dia bila ternampak isterinya balik bersama seorang lelaki yang dipercayai seorang pelajar Universiti Hasanuddin di Makassar.

Disebabkan rasa ingin tahu, dia memeriksa phone isterinya dan menjumpai gambar Doktor Karina dengan student tu tanpa seurat benang pun! Dengan perasaan kecewanya, dia terus laporkan isterinya atas tuduhan zina ke Polis Wilayah Sulawesi Selatan.

Dalam pada itu, seorang yang dipercayai rakan serumah Karina mengatakan dia pada awalnya baik-baik saja dengan berpakaian serba lengkap.

Namun, disebabkan pengaruh yang tak baik, dia telah buka hijabnya dan mula mengunjungi kelab-kelab malam. Perkara ni berlaku ketika ketiadaan Alvian di sisi untuk membimbingnya.

Difahamkan juga, Karina dan student itu masing-masing belajar dalam kuliah kedoktoran yang sama di universiti itu. Walau bagaimanapun, kepercayaan suami terhadapnya telah dikhianati dengan tingkah laku yang tak bermoral ni.

Baca juga: Anak ini ketakutan selepas bunyi bom, cuba ditenangkan oleh doktor terus menangis-Netizen sedih kerana tidak dapat menolong