Mahu namakan bayi ketiga dengan nama perempuan simpanan, Adam Levine curang

Nama model Instagram Summer Stroh menjadi bualan ramai setelah mendakwa dirinya mempunyai hubungan sulit dengan penyanyi dari kumpulan Maroon 5, Adam Levine. Penyanyi tersebut juga meminta kebenaran untuk namakan anak ketiganya dengan nama model tersebut.

Dia membongkarkan direct message yang diterima dari Adam Levine di Tiktok pada 19 Semptember lapor Marca.

@sumnerstroh

embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen

♬ original sound – Sumner Stroh

 

Berita mengejutkan ini datang hanya seminggu selepas isterinya, Behati Prinsloo, mengumumkan dia bakal mendapat anak ketiga mereka kepada media.

Buka rahsia ada hubungan sulit dengan Adam Levine

Model dari Texas itu membuat tuduhan melalui TikTok. Stroh mendakwa bahawa hubungan yang didakwa bertahan selama kira-kira setahun dan bekas jurulatih The Voice telah “mengeksploitasi” dan “memanipulasi” dia.

“Saya hanya akan merobek Band-Aid. Saya menjalinkan hubungan sulit dengan seorang lelaki yang berkahwin dengan model Victoria’s Secret,” katanya sebelum mendedahkan dia bercakap mengenai Levine.

“Saya telah menghantar beberapa tangkapan skrin secara melulu kepada beberapa rakan yang saya fikir saya percayai dan salah seorang daripada mereka telah cuba menjual kepada tabloid, jadi inilah saya.”

“Orang yang sedar akan mencuba dan mengisi kekosongan dengan banyak andaian palsu. Saya tidak rasa seperti saya melakukan apa-apa kebaikan memandangkan cara ini perlu dilakukan,” jelas teks itu.

“Banyak yang perlu dihadam, tetapi diharapkan kebenaran yang tersiar boleh membawa kebaikan.”

Model itu mendedahkan dalam video TikToknya apa yang kelihatan sebagai mesej langsung (DM) Instagram antara dia dan Levine, walaupun dia tidak menyatakan bila dakwaan hubungan sulit itu berlaku.

DM Adam Levine kepada Summer Stroh

“Anda tidak tahu betapa cantiknya awak. Ia mengejutkan saya,” kata DM yang didakwa daripada Levine kepada Stroh

“Awak 50 kali ganda lebih hot secara peribadi. Saya pun begitu juga hahahah.”

Stroh berkata bahawa dia tidak bercakap dengan pemuzik untuk “tempoh” beberapa bulan selepas menyiarkan tangkapan skrin, yang membuatkan pemuzik menghantar DM Instagram kepadanya pada 1 Jun 2022.

“Ok soalan serius. Saya mempunyai bayi lagi dan jika ia [seorang] lelaki, saya benar-benar mahu menamakannya Sumner. Anda boleh dengan itu? Soalan serius, “kata mesej itu, diikuti dengan bahu emoji mengangkat bahu.

Adam Levine masih belum membuat sebarang komen tentang perkara itu.

Baca Juga: Nafi dirinya adalah suara di video Watie, Shuib mula main golf lepas pandemik

Baca Juga: Kasih seorang ibu walau dipasung kerana gangguan mental tetap menyusukan anak