Nafi kalau mati dikebumi sebagai lelaki, netizen doa Sajat diberi hidayah sebelum terlambat

Jika dilahirkan sebagai lelaki pastinya mati dikebumikan juga sebagai lelaki, namun buat Sajat dia yakin akan dikebumikan sebagai wanita kerana telah bertukar jantina sejak berpindah ke Australia.

Dalam satu video yang dikongsikan di TikTok oleh Hazlee Mohd, rata-rata netizen hanya mampu berdoa untuk Sajat diberikan hidayah.

@hazleemohd

@nursajat85 mmg x blh blah la. 🤣🤣😂😂

♬ bunyi asal – @butter_cup – 𝕃𝕖𝕖 𝔹𝕣𝕦𝕔𝕝𝕖𝕖

Duduk dekat Australia bukan Malaysia

Bagi sajat semua oramg sedia maklum yang dia adalah wanita, dan dalam kad pengenalan jantinanya adalah perempuan, jadi jika dia akan mati sebagai perempuan.

“Kita kebumi bukan dekat Malaysia, dekat Australia. Dah menetap dekat sini takkan mati nanti hantar balik Malaysia. Memang tidaklah.

“Mati aku perempuan nyah, register aku tu female, so nak cakap apa.”

Netizen tidak mampu kata apa-apa selain mendoakan Sajat diberikan hidayah malah ada yang bertanyakan adakah Australia itu bukan di bumi Allah.

Nafi kalau mati dikebumi sebagai lelaki, netizen doa Sajat diberi hidayah sebelum terlambat Nafi kalau mati dikebumi sebagai lelaki, netizen doa Sajat diberi hidayah sebelum terlambat Nafi kalau mati dikebumi sebagai lelaki, netizen doa Sajat diberi hidayah sebelum terlambat Nafi kalau mati dikebumi sebagai lelaki, netizen doa Sajat diberi hidayah sebelum terlambat

Baca Juga: Fuh! Macam mana dia makan roti pintal gergasi tu?

Baca Juga: RON97 turun 10sen, RON95 kekal RM2.05 seliter