Pecah masuk dan makan biskut yang baru dibakar, beruang comel jadi perhatian

Pastinya gerun jika kedai dipecah masuk tapi bagaimana pula kalau yang pecah masuk ini adalah beruang dan bukan manusia. Gelagat beruang yang mencuri dan makan biskut yang baru dibakar berjaya dirakam oleh seorang pekerja ketika mereka menunggu polis tiba.

Satu rakaman video telah tular di media sosial mengenai seekor beruang yang menceroboh sebuah kedai roti dan memakan biskut yang baru siap dibakar, lapor akhbar Daily Star.

Beruang itu dirakam merayau-rayau di dalam kedai Nestle Toll House Cafe by Chip di South Lake Tahoe, California untuk mengambil biskut sekitar pukul 7 malam (waktu tempatan) pada Rabu lalu.

Saluran televisyen KCRA melaporkan bahawa sebilangan pelanggan sedang berada di dalam kedai ketika beruang itu masuk. Polis kemudian berjaya menghalau ia keluar dari premis berkenaan.

“Ia kelihatan seperti seseorang dalam pakaian beruang. Dapur saya agak rosak. Kek coklat yang baru dibakar untuk acara berbeku pada hari itu terpaksa dibuang,” kata pemilik rumah itu kepada KCRA. – Agensi

Baca Juga: Memandu sambil makan, minum boleh kena denda di Australia

Baca Juga: “Dia ingat semua benda boleh komen ikut sedap mulut”- Sekali bekas CEO TH masuk komen baru gelabah, terus padam