Tak lagi kejar populariti, Neelofa syukur dengan susunan Allah

Neelofa meluahkan rasa syukur susunan Allah terhadap hidupnya sangat cantik. Jika dulu sibuk dengan populariti dan kerja, kini hatinya lebih lapang dengan perubahan yang dilakukan.

Baru-baru ini, Neelofa sempat menjawab soalan mengenai penghijrahan yang dilakukan selama dua tahun ini ketika menjadi tetamu program Festival Sunnah yang diadakan di Stadium Abdul Halim, Alor Setar, Kedah.

Memetik mStar Online, Neelofa berkata dia tidak rindukan kehidupan lamanya sebagai selebriti ternama serta sudah ‘move on’ daripada kehidupannya yang lama.

“Ada orang tanya, mesti kau rindu apa kau buat dulu. Mesti rindu nak sibuk dan terkenal macam dulu, kan? Sebenarnya saya rasa macam bahagian saya sudah selesai.

“Alhamdulillah saya dah move on. Saya rasa apa yang Allah bagi sekarang adalah hati yang lapang dan sentiasa terasa penuh. Saya juga tidak lagi terkejar-kejar macam dulu. Alhamdulillah syukur Minta-minta Allah tidak tarik perasaan ini,” katanya.

Ujarnya, jika dia masih lagi aktif pasti tidak dapat beri tumpuan sepenuhnya kepada suami dan anak. Neelofa mengimbas kembali dirinya ketika menjadi pengacara dan bersyukur penceritaan dan susunan hidupnya cantik.

“Beberapa hari lepas saya muncul sebagai tetamu program MeleTop untuk mempromosikan program Next To Neelofa, dekat sana saya terfikir cantik sungguh susunan Allah.”

Baca Juga: Seolah-olah dekat sangat, Neelofa sebak lihat helaian rambut, capal Rasulullah

Baca Juga: Neelofa akui tersinggung netizen sebar foto Bilal, “bagilah saya sebagai ibu yang buat benda itu”