‘Tak pasal-pasal aku kena fitnah lagi’-Mustika tunjuk kerusi roda sebelum terima daripada Sajat

Bila netizen mula mencari mana Mustika lalu muncullah dia. Melalui video terkini adik Sajat iaitu Mustika melahirkan rasa bengang apabila apabila dituduh tidak menjalankan tanggungjawab sebaliknya duduk buat live’ je.

Secara terang-terangan Mastika sememangnya menjaga ibu bapanya yang kini kurang sihat, tapi maklumlah ketika Alif Shukri datang ke rumahnya mungkin tiada di rumah.

Alkisahnya, sebelum ini, tular video memaparkan Sajat membeli kerusi roda buat bapanya tetapi dihantar oleh Aliff Syukri dan rata-rata netizen sebak melihat tindakan usahawan itu yang masih mengingati ibu bapanya biarpun berjauhan.

Kata Mustika dalam hantaran video itu, dia berang apabila ada segelintir netizen menuduhkan tidak sediakan keperluan buat bapa yang kini kurang sihat untuk berjalan seperti kerusi roda.

@must1ka_55

Alif tu,laki orang mati pun dia nk record!!

♬ Oh No – Kreepa

Tak pasal-pasal aku kena fitnah lagi. Alif tu, laki orang mati pun nak record!

Bahkan dalam video itu, Mustika menunjukkan kerusi roda yang diguna oleh bapanya sebelum terima kerusi roda baru daripada usahawan terkenal, Datuk Aliff Syukri.

Sebelum ini, tular video memaparkan Sajat membeli kerusi roda buat bapanya tetapi dihantar oleh Aliff Syukri dan rata-rata netizen sebak melihat tindakan usahawan itu yang masih mengingati ibu bapanya biarpun berjauhan.

Baca juga: Aliff Shukri tolong belikan kerusi roda buat ayah Sajat tapi netizen tanya “mana si Mastika tu?”