Wanita tekad kahwini patung buatan sendiri selepas lama membujang, kini sambut kelahiran anak

Wanita tekad kahwini patung buatan sendiri selepas lama membujang, kini sambut kelahiran anak. Wanita dari Brazil itu dikatakan jatuh cinta pandangan pertama ketika ibunya memperkenalkan patung tersebut kepadanya.

Meirivone Rocha Moraes, 37, berkata ia adalah cinta pandang pertama apabila ibunya mula-mula memperkenalkannya kepada Marcelo, lapor The Mirror.

Menurut The Mirror, Meirivone Rocha Moraes, 37 dan Marceli juga mempunyai bayi bersama ‘suaminya’ menjadikan ia tak tercapai dek akal bagaimana manusia dan patung boleh mempunyai anak bersama.

Lama sangat jadi bujang

Moraes berkata ibunya menjadikannya anak patung itu selepas mendengar keluhannya tentang menjadi bujang dan tidak mempunyai sesiapa untuk menari.

Selepas diperkenalkan dengan Marcelo, Moraes menjalinkan percintaan dan pasangan itu memutuskan untuk mengikat tali pertunangan dengan majlis itu dihadiri kira-kira 250 tetamu.

Moraes berkata kehidupan bersama Marcelo adalah indah, walaupun dia mengakui suaminya boleh bersikap malas.

Wanita itu dilaporkan berkata semuanya bermula kerana dia tidak mempunyai pasangan untuk menari.

“Saya akan pergi ke tarian ini tetapi tidak selalu mencari pasangan. Kemudian dia masuk ke dalam hidup saya dan semuanya masuk akal,” katanya.

‘Suami’ memahami dan jarang berlaku pergaduhan

Mengimbas kembali hari perkahwinan mereka, Moraes berkata ia adalah sesuatu yang indah.

“Dia adalah lelaki yang saya inginkan dalam hidup saya. Kehidupan berumahtangga dengannya adalah indah.”

“Dia tidak bergaduh dengan saya, dia tidak membantah dan dia hanya memahami saya. Marcelo adalah suami yang hebat dan setia. Dia seorang lelaki dan semua wanita iri kepadanya.”

Selepas perkahwinan itu, pasangan itu menghabiskan bulan madu mereka di Rio de Janeiro.

Pasangan itu juga mengalu-alukan anak patung mereka Marcelinho pada 21 Mei yang Moraes menyiarkan secara langsung acara itu di hadapan penonton seramai 200 orang.

“Saya sangat kecewa apabila orang mengatakan ini palsu.

“Ia membuatkan saya sangat marah. Saya seorang wanita yang berperwatakan. Ayah saya, dan ibu saya mengajar saya untuk jujur, menjadi orang yang baik, dan tidak mengambil kesempatan daripada apa-apa.”

Kepada wanita bujang di luar sana, andai kata jodoh masih belum sampai. Nikmatilah dunia dan bahagiakan diri anda, janganlah berkahwin dengan patung.

Baca Juga: Wanita cetus kontroversi, kahwini diri sendiri

Baca Juga: Selepas subsidi minyak masak ditarik, warganet bongkar kenaikan gaji Pengerusi FGV Holdings